Over ons

Colin Meijners

Mijn naam is Colin Meijners en het geven van Personal Training is mijn passie. Ik haal ontzettend veel voldoening uit het coachen en motiveren van mijn leden in mijn eigen studio in Wognum. Of je nu jouw sportprestaties wilt verbeteren, een andere leefstijl wilt naleven of net even dat extra beetje motivatie nodig hebt om bepaalde doelen te behalen.

Colin Meijners

Marc Moeijes

Heb je specifieke aandachtpunten met betrekking tot trainen? Heb je een blessure opgelopen en heb je geen flauw idee hoe je weer kan beginnen?

Zoek dan niet verder en kom trainen bij Marc!

Sanna van de Griend

Tijdens de zomermaanden kan je bij Meijn ook heerlijk buiten trainen. Sanna zorgt voor een diverse en uitdagende training tijdens de bootcamp.

Verder is Sanna ook super sportief! Ze is regelmatig in de sportschool te vinden samen met haar vader. En ze traint ook lekker mee met de Triatlon workshop.

Timo Spel

Wil je werken aan je discipline? Ben je gek op keihard trainen en ben je bereid om de uitgedaagd te worden?

Dan is Timo de trainer die je zoekt!

Marleen Min

Marleen verzorgt bij Meijn de yoga. Eigenschappen die bij Marleen passen zijn: open, nuchter en vrolijk. Je kan bij haar terecht voor de Yin Yoga lessen en ze geeft tevens de zwangerschapsyoga. De lessen vinden plaats op onze sfeervolle locatie in het centrum van Wognum.

Barney Earl

Een specifiek doel, extra ondersteuning nodig van een coach of wil jij gewoon lekker trainen?
Kom dan bij Barney trainen!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Meijn Personaltrainer
Call Now Button